3

It recently happened to me a couple of times that I want to add a tag wiki suggestion, but only get the general Opps error page after submitting the edit form. The tag wikis is question were previously empty. It happened just now with the url tag.

Between these occasions I was at least once able to submit one successfully, so it doesn't seems to be a permanent error.

Did anyone made the same experience? I wonder if this is a real error or just some funny "access denied" message. Maybe there is already a suggestion for this tag wiki in the queue or something.


This morning (22th Feb) it worked again. I will wait until it reappears before reporting it to the SO/SX people.

  • I've been submitting quite a few tag wikis these days, and I never had a problem like this. – Martin Tapankov Feb 21 '11 at 12:53
  • Again a case for meta.SO, I guess. – Hendrik Vogt Feb 21 '11 at 13:20
  • @Hendrik: You are right, but I wanted to discuss it first here to figure out if its me or the site. About meta.SO: they point you now (again) to meta.SX for all SX related things. For a while meta.SX was only for the v1.0 SXs. – Martin Scharrer Feb 21 '11 at 13:34
  • 1
    Let me know if this issue returns, I made a few fixes around tag wikis in the last few days – Sam Saffron Feb 25 '11 at 1:38
  • I have edited previously empty tags in the last year without problems. Maybe this is fixed? – N.N. Feb 8 '12 at 6:35
3

This seems to be fixed now. I have edited at lest ten previously empty tag wikis since I joined (which is after this question was posted) and I have never noticed this problem.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .