3

I am repeatedly faced with the same problem:

  • Go on a page (not logged in),
  • Click "Add a comment",
  • A pop-up appears,
  • Click on "Sign up using Stack Exchange",
  • "Sigh… I mixed "sign up" and "log in" once again",
  • Click on "Log in",
  • Log in,
  • "I am logged in, but, this is not the page where I wanted to leave a comment, this is the front page !"

I'm not sure this can be easily corrected, but I guess that on the page https://tex.stackexchange.com/users/login?returnurl=… the link on "sign up" ( https://tex.stackexchange.com/users/signup ) should just be modified as https://tex.stackexchange.com/users/signup?returnurl=

A reason why I always make that confusion: at https://tex.stackexchange.com/users/login, it is written "Log in" then "Sign up", whereas the pop-up that appears says "Sign up or log in" (i.e. the opposite order).

Steps to reproduce

Edit: I think this question should be migrated to meta.sxe, and is not meta.tex.sxe specific.

  • Did you try with other browers? – user31729 Apr 30 '15 at 14:39
  • Yep, same behaviour with Firefox or Chromium. Even if the link appears to be tex.stackexchange.com/users/login?returnurl – Clément Apr 30 '15 at 14:48
  • Well, I thought it's some problem with the cache, but now... Unfortunately there is no other advice. Perhaps someone else encounters/encountered the same issue – user31729 Apr 30 '15 at 14:50
  • Same problem with trying to log in to chat. Keep saying I have to log in, then I log in, then the loop repeats. – musarithmia Apr 30 '15 at 18:00
  • @AndrewCashner : I don't think this is the same problem. After the manipulation described, I am logged in, but not on the correct page. And, FYI, I always clear my cache and my cookies at the closing of my browser, so that cannot be the problem. – Clément Apr 30 '15 at 19:36

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .